Δενδροφύτευση στον κήπο του σχολείου!

Στο πλαίσιο του άξονα αξιολόγησης της σχολικής μονάδας «Σχολείο και Κοινότητα», την Πέμπτη 17-03-2022, υλοποιήθηκε δεντροφύτευση στον κήπο του Εργαστηρίου Κηπουρικής, με την προσφορά φυτών από τον Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4All, σε συνεργασία με τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και σε συντονισμό με την Επιτροπή Βιώσιμης Ανάπτυξης του Δήμου.

Οι μαθητές/τριες μας με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό συνεργάστηκαν, φυτεύοντας διάφορα δενδρύλλια στον κήπο της σχολικής μονάδας. Δημιούργησαν το δικό τους βοτανόκηπο, τον οποίο θα φροντίζουν, ομορφαίνοντας τον χώρο του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο την κ. Ντιάνα Φαγούδη και την κ. Γεωργία Ψαρουδάκη από την ομάδα της We4All, όσο και τον Πρόεδρο της Επιτροπής για το Βιώσιμο Περιβάλλον κ. Δημήτρη Καρασταμάτη και τον Αντιδήμαρχο Διαχείρισης και Ανάπλασης Πυρόπληκτων Περιοχών κ. Σπύρο Κάρλο, για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξή τους στην υλοποίηση της δράσης.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί για τον άξονα αξιολόγησης «Σχολείο και Κοινότητα»: Σαλάκου Γ. (ΠΕ88.01), Γεντεκάκη Ε. (ΠΕ 78), Ελευθεριάδου Α. (ΠΕ 30), Τριχώνα Δ. (ΠΕ 25).