Ανακοινώσεις

Εξ αποστάσεως διδασκαλία

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε υλικό σε όλα τα μαθήματα του σχολείου μας:

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ


Ειδική Πρόσκληση για την κάλυψη λειτουργικών κενών θέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε  Ειδική Πρόσκληση για την κάλυψη λειτουργικών κενών θέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ στην  πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 15 – Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Αγιασμός Σχολικού Έτους 2023-2024

Ανατρέξτε στις “Δράσεις” για φωτογραφίες.

10/09/21: Αγιασμός σχολικού έτους 2021-22

Σας ενημερώνουμε ότι ο φετινός Αγιασμός του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 08:30 π.μ χωρίς την παρουσία γονέων μέσα στο σχολικό χώρο και σύμφωνα με τον τρόπο που ορίζει η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το προσωπικό του σχολείου μας, εύχεται σε όλα τα παιδιά και τους κηδεμόνες τους μια χαρούμενη, ασφαλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

15/2/21: Έκτακτη ενημέρωση

Όλες οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στην Αττική θα παραμείνουν κλειστές αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη 16 και 17 Φεβρουαρίου με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής.

14/2/21: Έκτακτη ενημέρωση

Τα σχολεία στην Ειδική Αγωγή θα παραμείνουν κλειστά στην Αττική αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής.

11/12/20: Ενημερωτικό υλικό από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Ενημερωτικά φυλλάδια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  για την προστασία των παιδιών που αφορούν στην παιδική κακοποίηση, την προστασία στο διαδίκτυο, την ενδοοικογενειακή βία.

10/09/20: Ανακοίνωση για Αγιασμό σχολικού έτους 2020-2021:

Σας ενημερώνουμε ότι ο φετινός Αγιασμός του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ χωρίς την παρουσία γονέων μέσα στο σχολικό χώρο και σύμφωνα με τον τρόπο που ορίζει η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Λήψη


COVID-19: Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τους γονείς των μαθητών που φοιτούν σε σχολεία αρμοδιότητας του 1ου ΚΕΣΥ Ανατολικής Αττικής (Σχολικές μονάδες Δήμων: Παλλήνης-Γέρακα, Παιανίας-Γλυκών Νερών, Σπάτων –Αρτέμιδος, Κρωπίας, Μαρκοπούλου –Μεσογαίας, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Σαρωνικού, Λαυρεωτικής) Πατήστε εδώ

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το σχετικό αρχείο σε μορφή PDF.